cartell administracions de loteries

Establiments de venda

Busques una administració de loteries?

A Catalunya existeixen centenars d'establiments de venda de loteries. En aquesta web trobaràs les millors administracions de loteries de molts pobles i ciutats de Catalunya que hem seleccionat per a tu.

- Visita la pàgina principal.
- Navega pel mapa i localitza l'administració de loteries més a prop teu.
- Clica sobre el marcador per visualitzar les dades.
- Pots fer zoom al mapa i canviar a l'opció de satel·lit.

 

Concessions.

Les administracions de loteries són concessions que adjudica el Ministerio de Hacienda per concurs públic, que es publica al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Poden optar a aquest concurs qualsevol persona de nacionalitat espanyola que no formi part de cap administració pública o hagi estat processat o condemnat per delictes de falsedat contra la propietat, que no hagi estat declarat en fallida o concurs de creditors ni cessat d'una altra administració de loteries.

Les administracions de loteries es classifiquen en tres grups:

  • Integrals: Són els establiments que venen exclusivament loteria nacional, tot i que poden vendre altres jocs quan ho acordi l'Organismo Nacional de Loterías y Apuestas del Estado.
  • Mixtes: Són els establiments que, a part de loteria, poden vendre d'altres productes que no estiguin relacionats amb jocs d'atzar (bars, estancs, etc.).
  • Especials: Són les que, estant instal·lats a l'interior de recintes o locals públics o privats, se'ls atorgui aquesta qualificació.
logotips dels jocs de Loterias y Apuestas del Estado

L'ONLAE (Organismo Nacional de Loterias y Apuestas del Estado), que depèn del Ministeri d'Economia i Hisenda, és l'organisme responsable de totes les concessions i convoca, mitjançant una publicació al Butlletí Oficial de l'Estat, un concurs per a l'adjudicació de les noves administracions de loteries, que tenen caràcter vitalici i hereditari.

Troba les millors administracions de loteries de Catalunya

Localitza l'administració de loteria més a prop teu