Altres jocs

Altres jocs

Loteria Nacional.


Sorteig del dijous i del dissabte: El conegut sorteig per dècims que es realitza els dijous i els dissabtes. Consisteix en un premi especial pel posseidor del número premiat, a més de la fracció i la sèrie, en un primer premi, un segon i un tercer premi.

Durant l'any es celebren dos sortejos especials: la Loteria de Nadal i la Loteria del "Niño".

Lotos.


La primitiva: és un dels sortejos més populars per senzill i econòmic. Es fan dos sortejos setmanals, cada dijous i cada dissabte. S'ha de marcar una combinació de 6 números d'entre els 49 possibles.

Els sortejos es realitzen els dijous i els dissabtes, amb la possibilitat d'apostar només per un d'aquests dos dies o per tots dos amb la mateixa butlleta.

Euromillones: és el sorteig europeu amb premis més grans, que poden arribar a superar els 100 milions d'euros en alguns pots. Consisteix en encertar un màxim de 5 números sobre 50, a més de 2 números estrella sobre una taula de 9.

Els sortejos es realitzen els divendres a les 22h.

Bono Loto: consisteix en escollir d'entre els números 1 al 49 un determinat número d'aquests per a encertar la combinació guanyadora, formada per 6 boles de les 49 que s'extrauen del bombo.

Els sortejos es realitzen els dilluns, dimarts, dimecres i divendres.

El Gordo de La Primitiva: consisteix en escollir 5 números de l'1 al 54 de la primera matriu (pronòstics) i 1 número del 0 al 9 de la segona matriu (número "clave"). Per obternir un premi de primera categoria s'han d'encertar els cinc números de la combinació guanyadora més el número "clave".

El sorteig se celebra els dissabtes a les 21:30h.

Apostes esportives.


La Quiniela: consisteix en pronosticar els resultats de partits de fútbol. Cada butlleta consta de 8 blocs de pronostics i cada un d'aquests blocs conté 14 partits més un partit addicional (plè al 15). Per a cada partit hi figura el nom dels equips que juguen.

Els resultats es pronostiquen amb tres símbols: "1" per pronosticar que el guanyador és l'equip que figura en primer lloc, "X" per pronosticar un empat entre els dos equips, i "2" per pronosticar com a guanyador l'equip que figura en segon lloc.

Es poden realitzar apostes múltiples en forma d'apostes dobles i triples.

El Quinigol: consisteix, com la Quiniela, a pronosticar els resultats en partits de fútbol. La diferència està en que en aquest joc s'ha d'encertar el resultat en base al número de gols que marca cada equip.

A cada butlleta hi consten 6 partits jugats entre 12 equips. Cada equip disposa de quatre caselles en les que s'ha de marcar el número de gols que es pronostiquin. "0" significa que l'equip no marcarà cap gol, "1" significa que en marcara un, "2" significa que l'equip marcarà dos gols, i "M" significa que l'equip en marcarà tres o més.

Es poden realitzar apostes múltiples, com en la Quiniela, en forma d'apostes dobles i triples, però també es poden combinar quadruples.

Apostes hípiques.


Lototurf: consisteix en escollir 6 números d'una taula de 31, correlatius de l'1 al 31, i un número més d'una taula de 12, també correlatius de l'1 al 12. Se celebra un sorteig per a determinar els números guanyadors de la primera taula, mentre que el número de la segona taula sortirà del resultat d'una cursa de cavalls concreta.

Es poden realitzar apostes senzilles o múltiples.

Quíntuple Plus: consisteix en escollir 6 números d'entre els assignats als cavalls que participaran en cinc curses. Els números guanyadors correspondran al número assignat al cavall guanyador de cada una de les cinc curses i amb l'assignat al segon classificat de la cinquena cursa.

També es podran realitzar apostes senzilles i múltiples.

Consulta la pàgina de resultats de la loteria. Actualitzats dia a dia.

Per a més informació dels diferents jocs de "Loterias y Apuestas del Estado" pots visitar la web de l'ONLAE.

Troba les millors administracions de loteries de Catalunya

Localitza l'administració de loteria més a prop teu